Onderhoud & Reparaties

Bent u op zoek naar een modern en vakkundig autobedrijf voor auto onderhoud en reparaties met garantie? Autotechniek Harmelen staat voor u klaar. Met goed opgeleide vakmensen, hoogwaardige meet-, test- en afstelapparatuur voeren wij snel en efficiënt alle onderhoudsbeurten uit. U bent uw auto nooit langer kwijt dan het nodig is. Heeft u problemen met uw auto of vermoed u dat uw auto niet naar behoren functioneert? Bel of kom gewoon langs voor een deskundig advies.

Onderhoud alle automerken

Naast onderhoudsbeurten verzorgen wij graag voor u:

 • Apk-keuringen, Roetmetingen
 • Remservice
 • Bandenservice
 • Airco onderhoud en afvullen
 • Uitlaten - Accu's - Schokbrekers
 • Inbouw van autoalarm
 • Autoruitenservice
 • Montage van trekhaak, enz.,
 • Grote beurt

  Een grote beurt is een terugkomende controle op je auto. Een grote beurt dient ervoor om toekomstige problemen snel te identificeren zodat ze niet nog meer problemen kunnen veroorzaken. Een grote beurt is er niet alleen om problemen te voorkomen maar ook problemen te verhelpen zoals een laag olie pijl, het bijvullen van koelvloeistof en het checken van alle filters en bougie. Wij adviseren een grote beurt per jaar of per 30.000km te laten uitvoeren. In dit tijdsbestek zijn er slijtage ontstaan en sommige onderdelen hebben hun levensduur gehad zoals de verschillende vloeistoffen. Op het kaartje in uw auto staat altijd op welke km-stand je de auto weer langs moet brengen voor een grote beurt.

  Kleine beurt

  Een kleine beurt dient net zoals een grote beurt om grote toekomstige schades voor te zijn. Bij een kleine beurt zullen wij de standaard 30 veiligheidspunten van een auto onder de loop nemen. Voorbeelden van deze veiligheidspunten zijn; de remmen, vloeistoffen, verlichting, accu, dempers en filters. Wanneer de APK keuring eraan komt kunnen wij deze meenemen met de kleine beurt, zo hoeft u niet meerdere afspraken te maken voor relatief kleine ingrepen.

  Prijsopgave vooraf

  Bij alle onderhoud en ook bij reparaties informeren wij u vooraf duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien dit anders uitpakt. U weet precies waar u aan toe bent, geen verrassingen achteraf!

  Maar wij doen meer..

  Ook voor taxatie, diagnoses voor reparaties, financieringen en in- en verkoop van alle merken auto’s kunt u bij ons terecht.